miercuri, 27 mai 2009

Impotriva gunoiului radioactiv pe care vor politicienii sa ni-l impuna!

Autoritatile fac o noua surpriza romanilor inainte de alegerile din toamna... Ministrul Economiei Adriean Videanu ne anunta ca in curand vor incepe lucrarile la o noua centrala electro-nucleara situata undeva in Transilvania...

Ne-a intrebat cineva si pe noi? Poate nu dorim sa locuim langa o centrala atomo-electrica! Poate nu dorim sa lasam un viitor radioactiv copiilor nostri! Cine vine cu argumentul ca energia nucleara e cel mai ieftin si sigur tip de energie am sa ii dau dreptate... daca e sa ne gandim la doar la prezent si la noi... dar cum ramane cu copiii nostri? Le lasam mostenire tone de deseuri radioactive care trebuie pastrate intr-un loc sigur timp de 100.000 de ani. Nimeni nu pune la socoteala pretul depozitarii pentru o asemenea perioada a deseurilor cand calculeaza pretul energiei produse... ne gandim doar ca vor rezolva urmasii nostri cumva problema noastra... hai sa ascundem praful sub pres!

Ei bine, sunt de parere ca politicienii nu au mandatul sa decida pentru copiii nostri (probabil ca nici noi nu avem cu adevarat dreptul, dar macar ceva mai indreptatiti suntem), mai ales intr-o astfel de cauza delicata!

Va invit sa semnati petitia aflata sub acest link pentru a determina autoritatile sa ne intrebe si pe noi daca ne dorim ceea ce considera dansii ca trebuie sa ne fie un viitor!

Va multumesc!

Niciun comentariu: